aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕξαιρετική πρεμιέρα από τους αθλητές της Ομόνοιας με πολλές πρωτιές

Εξαιρετική πρεμιέρα από τους αθλητές της Ομόνοιας με πολλές πρωτιές

Σε ένα αγώνα χρονομέτρου όπου οι αθλητές της ποδηλατικής Ομόνοιας είχαν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και το χρονόμετρο, σε πρωτόγνωρες για την χώρα μας συνθήκες με μηδενικές θερμοκρασίες και ελαφρά χιονόπτωση σε κάποιες στιγμές, όλοι οι αθλητές όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τμήματος «έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη τους προσπάθεια».

Στους Εφήβους ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κέρδισε την 1η θέση έχοντας μάλιστα έναν από τους τέσσερις καλύτερους χρόνους του αγώνα από όλες τις κατηγορίες. Στις Νεανίδες η Ελένη Κουκουμά κέρδισε την 1η θέση με εξαιρετική παρουσία αρχίζοντας τη χρονιά όπως τελείωσε, δηλαδή στην 1η θέση. Στους Μάστερ 2 ο Μιχάλης Θεοχάρους κέρδισε την 1η θέση  κάνοντας εξαιρετική κούρσα αγνοώντας το ψύχος  και τις συνθήκες που επικρατούσαν.

Στους Πανπαίδες  ο πρωτοεμφανιζόμενος και προερχόμενος από την ακαδημία της Ομόνοιας Παναγιώτης Νικηφόρου κέρδισε την 1η θέση μετά από εξαιρετική απόδοση βελτιώνοντας τον χρόνο του στη διαδρομή κατά πολύ. Στις Πανκορασίδες η επίσης προερχόμενη από την ακαδημία της Ομόνοιας, Ελίνα Χαραλάμπους κέρδισε την 1η θέση.

«Θέλουμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που δούλεψαν σήμερα για την επιτυχία του αγώνα αψηφώντας το τσουχτερό κρύο. Θερμές ευχαριστίες στην Mobil για τα λάδια Mobil Super 2000 που πρόσφερε στους 4 καλύτερους χρόνους του αγώνα, στο πιστοποιημένο παραδοσιακό οινοποιό στο Φικάρδου Γέρο Χαμπής για τα κρασιά που πρόσφερε στους νικητές των κατηγοριών CFA, τους χορηγούς μας Perrier, Elcafe για τους καφέδες και τα νερά Perrier και τον Ανδρέα Πάρπα, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΟ, για την αθλοθέτηση όλων των επάθλων (Κυπέλλων ) του αγώνα μας εις μνήμη του πατέρα του Τάκη Πάρπα. Θερμές ευχαριστίες και στις κοινότητες Κλήρου-Φικάρδου για την φιλοξενία και την πολύτιμη βοήθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99671512 .

Ο ποδηλατική Ομόνοια ξεκινάει νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας. Τρία μαθήματα/προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη ,Τετάρτη, Σάββατο). Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ