aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈβγαλε το κινητό και μετρούσε ο Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου!

Έβγαλε το κινητό και μετρούσε ο Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου!

Το… κομπιουτεράκι του κινητού του τηλεφώνου επιστράτευσε ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ερμή. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε ο Νορβηγός τεχνικός για το κατά πόσο οι πράσινοι μπορούν να ανατρέψουν τα βαθμολογικά δεδομένα και να κατακτήσουν τον τίτλο μέτρησε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος και τους διαθέσιμους βαθμούς που υπάρχουν.

«Πόσα παιχνίδια έχουν απομείνει μέχρι το τέλος; Πόσοι βαθμοί είναι στο τραπέζι; Έχουμε παίξει 11 παιχνίδια και υπάρχουν στο σύνολο 36. Είμαστε 9 βαθμούς πίσω, δεν ξέρω εάν δεν το πιστεύεται εσείς εγώ το πιστεύω. Αυτή η ομάδα είναι που παίζει στην Ευρώπη, η ίδια παίζει και στο πρωτάθλημα. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Κύπρο που έπαιξε τόσα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πέρσι ο στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη και καταλήξαμε πρώτοι. Το ίδιο θέλουμε να συμβεί και φέτος, όμως είναι νωρίς να πούμε ότι δεν θα συμβεί και φέτος. Τώρα, έχουμε ντέρμπι μπροστά μας και ίσως να είναι καλύτερα για εμάς», απάντησε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Παράξενο που δεν δόθηκαν τα πέναλτι. Εγώ το πιστεύω, δεν ξέρω εσείς» 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ