aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕβδομάδα κρίσης στο διοικητικό

Εβδομάδα κρίσης στο διοικητικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η 17η Ιουνίου (μέχρι και τις 17:00) είναι η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Την Παρασκευή θα γνωστοποιηθούν οι υποψηφιότητες.

Γίνεται αντιληπτό πως, οι προσεχείς πέντε μέρες είναι σημαντικές για το διοικητικό μέλλον του σωματείου. Θα γίνουν οι τελευταίες ζυμώσεις με την προσπάθεια να επικεντρώνεται στον άνθρωπο που θα ηγηθεί του σωματείου.

Στη σημερινή τακτική συνεδρία του σωματείου (17:30), αναμένεται να ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του ο νυν πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ, αν δηλαδή θα επαναδιεκδικήσει ή όχι παρουσία του στον προεδρικό θώκο. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα μέλη εξέφρασαν πρόθεση να διεκδικήσουν παρουσία τους στο Δ.Σ. για άλλη μια θητεία και αναμένουν και τη θέση του προέδρου.

Ο Δώρος Σεραφείμ, είχε πρόθεση να αποχωρήσει, εντούτοις αν δεν εξευρεθεί το άτομο που θα αισθάνεται και ο ίδιος ότι παραδίδει το σωματείο σε καλά χέρια, τότε δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει εκ νέου παρουσία του στο Δ.Σ. και δη στην προεδρία. Αν οι ζυμώσεις συνεχίζονται, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο ούτε και σήμερα να εκφράσει την πρόθεσή του ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ