aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Έτσι μετρά η νίκη επί της ΑΕΛ…»

«Έτσι μετρά η νίκη επί της ΑΕΛ…»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στο γεγονός πως ακόμη η Ομόνοια είναι μία νέα ομάδα που κτίζεται και θα προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε αγώνα.

«Στα πρώτα 15-20 λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν ήμασταν πρώτοι στη μπάλα όμως είχαμε τις ευκαιρίες μας, όπως και η Σαλαμίνα που κατάφερε να προηγηθεί. Στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και ήρθε η ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως. Κάναμε το παιχνίδι μας, βρήκαμε ευκαιρίες και βγήκαμε απ’ τα πλάγια όπως δουλέψαμε αυτές τις μέρες. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και έτσι μετρά και η νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική», είπε ο τεχνικός της Ομόνοιας και πρόσθεσε:

«Σκύβουμε τα κεφάλια, είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται. Θα προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και να δούμε που μπορούμε να οδηγηθούμε στο τέλος της σεζόν. Μπράβο στα παιδιά και στον υπέροχο κόσμο που ήταν ξανά δίπλα μας, τους περιμένουμε και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα, νομίζω την αδικεί η θέση που βρίσκεται και πιστεύω θα πάρει αρκετούς βαθμούς γιατί παίζει καλό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ