aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈτσι ήρθε η πρώτη νίκη του Πάμπου (video)

Έτσι ήρθε η πρώτη νίκη του Πάμπου (video)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πρώτη της (φιλική) νίκη με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της πέτυχε χθες η Ομόνοια, που επιβλήθηκε με το παρθενικό γκολ του Λόπες (2’) με 1-0 της Χάποελ Τελ Αβίβ στις εγκαταστάσεις του «Ρέμες». Ο Πορτογάλος νεοφερμένος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό (έστω και σε φιλικό) με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κύπριος τεχνικός, που παρουσίασε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές και έβγαλε εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Η παρουσία των πρασίνων (σ’ έναν επίσης προπονητικού χαρακτήρα αγώνα 70 λεπτών) κρίνεται αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που οι ποδοσφαιριστές είχαν περισσότερες δυνάμεις, ενώ στην επανάληψη πέρα από την κούραση επηρέασαν και οι πολλές αλλαγές. Η Ομόνοια έκανε παιχνίδι κατοχής με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πέρα από το γκολ απείλησε σε άλλες 2-3 περιπτώσεις.

Η μεσοαμυντική γραμμή ήταν συμπαγής, γεγονός που δεν επέτρεψε σχεδόν καθόλου την απειλή για την εστία αρχικά του Παναγή και ακολούθως του Χριστοδούλου.Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε ψηλά, ωστόσο δεν ήταν δημιουργική. Στο καλό διάστημα του «τριφυλλιού», το πρώτο ημίχρονο, από τους νεοφερμένους ξεχώρισαν οι Γκονζάλες, Λόπες και Κανού. Ήταν η πρώτη παρουσία του Καντέ, ενώ απουσίασαν και πάλι αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τραυματίας (πιθανότατα μυϊκό πρόβλημα και σήμερα θα περάσει από εξετάσεις) αποχώρησε ο Σάκης Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ