Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Παναγιώτου - Σε αχτίνα συμφωνίας Ομόνοια και Ουτρέχτη

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Παναγιώτου – Σε αχτίνα συμφωνίας Ομόνοια και Ουτρέχτη

Έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Νικόλας Παναγιώτου. Το στενό πρέσινγκ ομάδων από το εξωτερικό για την απόκτηση του Κύπριου διεθνούς αμυντικού φαίνεται πως καρποφορεί, με την Ουτρέχτη να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Ομόνοια και Ουτρέχτη βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές, έχοντας καλύψει σημαντικό έδαφος στις διαπραγματεύσεις. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς οριστική συμφωνία και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 26χρονος στόπερ θα ετοιμάσει σύντομα βαλίτσες για την Ολλανδία.

Η προοπτική της Eredivisie αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για τον Παναγιώτου, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις της άμυνας και διαθέτει διεθνείς παραστάσεις ενίσχυσε το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αποθέωσε την επιλογή Τανάσε ο Σουμούντικα – «Τον πήρε προσωπικά ο Μπεργκ»

Η διαφαινόμενη συμφωνία θα επιβραβεύσει την πρόοδο του Παναγιώτου, ο οποίος μέσα από τη σταθερή παρουσία του στους πράσινους κέρδισε θέση στην Εθνική Κύπρου, πανηγύρισε επιτυχίες σε Κύπρου και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να προσελκύσει βλέμματα από το εξωτερικό. Κατά το πρόσφατο παρελθόν ενδιαφέρον επέδειξαν ομάδες από Πολωνία και Ιταλία, όμως η Ουτρέχτη με αποφασιστικότητα εμφανίζεται έτοιμη να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Οι επόμενες ώρες θεωρούνται καθοριστικές για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ