aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕτοιμάζει… ριπή ανακοινώσεων η Ομόνοια

Ετοιμάζει… ριπή ανακοινώσεων η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η χθεσινή μέρα ήταν η τελευταία του Ιουνίου. Από σήμερα, ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα στην οποία ανήκαν μέχρι χθες, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου αυτοί επιθυμούν.

Γι’ αυτό και ανοίγει ο δρόμος για ποδοσφαιριστές που μίλησε μαζί τους ο Άνχελ Γκόμεθ για να τους εντάξει στο ρόστερ της Ομόνοιας. Πληροφορίες μας, φέρουν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές και αν δεν είναι σήμερα, ίσως αύριο να προκύψουν ανακοινώσεις.

Υπολείπεται μόλις μια βδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας των πρασίνων και ο Γκόμεθ θα «τρέξει» για να ολοκληρώσει μετεγγραφές, ώστε το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο τουλάχιστον στο 80%.

Κάποιες κινήσεις αναμένεται να γίνουν και στην πορεία, αφότου η ομάδα αρχίσει την προετοιμασία και πιθανό λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα (25 Αυγούστου) και ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος (31 Αυγούστου). Άλλωστε, είναι κάτι που επισήμανε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου προ ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ