aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕτοιμάζει πάρτι το FCL: «Μια βραδιά με την αγαπούλλα, εκεί που της αξίζει»

Ετοιμάζει πάρτι το FCL: «Μια βραδιά με την αγαπούλλα, εκεί που της αξίζει»

Πάρτι ετοιμάζει το Fan Club Λακατάμιας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (11/7) στον εξωτερικό χώρο του συνδέσμου. Πιο κάτω όλες οι λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

«Έφτασε και η δική μας στιγμή…

Ζήσαμε τα χειρότερα της χρόνια, είδαμε την Ομόνοια μας, μια ομάδα με τόση ιστορία να την ταπεινώνουν κάθε λογής ανύπαρκτοι, είδαμε τα παιδιά της να φεύγουν από το γήπεδο με το κεφάλι σκυφτό και με δάκρυα στα μάτια.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Ναι λοιπόν, θα το χαρούμε. Και αυτό που θα χαρούμε δεν είναι η 1η θέση ούτε και η έξοδος στην Ευρώπη. Θα γιορτάσουμε για εμάς, για τον Λαό σου που πολέμησε με τις ίδιες του τις αναμνήσεις, που δεν έφυγε στιγμή απ’ το πλευρό σου και τώρα βλέπει επιτέλους την βασίλισσα του να επιστρέφει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Βλέπουμε επιτέλους χαρούμενα τα παιδιά μας να τρέχουν σε όλες τις γειτονιές της χώρας με το πράσινο κασκόλ τους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ FCL ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/07/20 ΚΑΙ Η ΩΡΑ 20:00 ΣΤΟ PARTY ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Σας περιμένουμε λοιπόν για μια βραδιά από αυτές που μας έλειψαν πολύ. Μια βραδιά με φαγοπότι, συνθήματα και πανηγύρια. Μια βραδιά με την αγαπούλλα εκεί που της αξίζει, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…

Στο party μας θα υπάρχουν επίσης:

– Dj Live Music.
– ΔΩΡΕΑΝ σούβλες για όλο τον κόσμο.
– Μπουτίκ με διάφορα προιόντα.
– Εγγραφές μελών 2020-2021
– Άλλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε όλους αδέρφια…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ