aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕτοιμάζει... κατάληψη η Θύρα 9!

Ετοιμάζει… κατάληψη η Θύρα 9!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 ενόψει της νέας σεζόν, την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας και την 9η Ιουλίου.

Αναλυτικά: «Η χρονιά αρχίζει! Μετά από αρκετά χρόνια και με προσωπικές θυσίες και αγώνες φτάσαμε για πρώτη φορά να έχουμε το κλίμα που αρμόζει μεταξύ των ‘κομματιών’ που απαρτίζουν την Ομόνοια μας. Πιο ενωμένοι από ποτέ ξεκινάμε την νέα χρονιά με ξεκάθαρους στόχους και απαιτήσεις. Η Θύρα 9 πιστή στις επάλξεις της είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα από την πλευρά της για να σπρώξει την ομάδα εκεί που την θέλει ο λαός της.

Η χρονιά για εμάς φέτος είναι ξεχωριστή και θα το καταλάβετε με τα όσα θα ακολουθήσουν εντός αλλά και εκτός των γηπέδων. Με αφορμή τα 25 χρόνια μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία. Το πρώτο πράσινο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα στο προπονητικό μας κέντρο στο Γέρι για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Πάμε να υπενθυμίσουμε στους παλιούς αλλά και να δείξουμε στους νέους ποιος είναι ο περιβόητος πράσινος λαός και να τους κάνουμε να καταλάβουν σε ποια ομάδα ήρθαν.

Συνεχίζουμε με την κατάληψη στις Πλάτρες! Στις 9 του Ιούλη ήμερα Κυριακή το χωριό από το μεσημέρι βάφεται στα πράσινα. Συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού και αναχώρηση με τα πόδια για το κοινοτικό στάδιο σε μια μαζική και δυναμική πορεία μέσα στο χωριό. Στο στάδιο και στην γύρω περιοχή στήνουμε ένα ανεπανάληπτο πάρτι περιμένοντας για την έναρξη της προπόνησης. Με το ξεκίνημα της προπόνησης παραλύουμε την περιοχή με τα τραγούδια μας αλλά ταυτόχρονα ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίχτες για την νέα χρονιά. Τα παιδιά της γειτονιάς μας το γιορτάζουν – 25 χρόνια Θύρα 9».

Τέλος, προχθές βράδυ η Θύρα 9 ανακοίνωσε πως έχει καταρτιστεί σε Σώμα: «Επικοινωνούμε με τα μέλη μας, αλλά και με τον υπόλοιπο πράσινο λαό για να ενημερώσουμε πως έχει καταρτιστεί σε Σώμα η νέα 9μελές γραμματεία. Θεωρούμε σημαντικό να αναφέρουμε ότι ομόφωνα έχει αποφασισθεί όπως παραδοθεί η σκυτάλη σε νέο Γενικό Συντονιστή. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για μια ακόμα φανταστική χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ