aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός-Ομόνοια: «Πράσινο» το τεστ σε ένα 10λεπτο με Παπουλή-Κακουλλή (vds)

Εθνικός-Ομόνοια: «Πράσινο» το τεστ σε ένα 10λεπτο με Παπουλή-Κακουλλή (vds)

Το ματς στο Δασάκι βάφθηκε «πράσινο». Η Ομόνοια επικράτησε του Εθνικού (2-0) και έκανε το 3/3 στις νίκες στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν και με την εμφάνισή της έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο περίπου ένα μήνα πριν ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν καλύτερη από τους «μπλε» της Άχνας και φρόντισε από την αρχή του αγώνα να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά και καλύτερη ετοιμότητά της.

Με την πάροδο του πρώτου αναγνωριστικού 10λεπτου, που κινδύνεψε σε μια φάση όταν ο Ηλία (5’) έκανε το πλασέ από πλεονεκτική θέση αλλά ο Φαμπιάνο έπεσε σωστά και μάζεψε, βρήκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο γκολ. Αρχικά (10’) με τον Φώτη Παπουλή (δείτε ΕΔΩ) μετά από ωραία πάσα του Κακουλλή και ακολούθως (19’) με τον νεαρό Κύπριο επιθετικό ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Μποτεάκ (δείτε ΕΔΩ).

Το «τριφύλλι» είχε και άλλες αρκετές και πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη του, δεν τα κατάφερε όμως και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και λογικά θα έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση του κάθενός ξεχωριστά. Ο Εθνικός από πλευράς του είχε ορισμένες καλές στιγμές, όμως φάνηκε πως ακόμη θέλει δουλειά για να φτάσει σε καλύτερα αγωνιστικά επίπεδα.

Εθνικός (Ντιν Κλάφουριτς): Στρατηλάτης, Περατικός, Ηλία, Παπαγεωργίου, Σόουζα, Κουντόμπιακ, Κυπριανού, Χριστοφή, Κκολός, Μωυσέως, Χαραλάμπους.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο (63′ Κυριακίδης), Μαυρίας (63′ Περέιρα), Λανγκ (63′ Χούμποτσαν), Λούφτνερ (63′ Παναγιώτου), Λέζιακς (63′ Χαραλάμπους), Γκόμες (46′ Κίκο), Γκόμεθ (46′ Τζιωνής), Τιάγκο (63′ Σάββα), Μποτεάκ (63′ Λοΐζου), Παπουλής (46′ Κούσουλος), Κακουλλής (63′ Νταρμπισάιαρ)

Σκόρερ: Παπουλής 10′, Κακουλλής 19′

Διαιτητής: Κ. Φελλάς

Βοηθοί: Ν. Σαμάρας, Χρ. Ε. Χρίστου

Live…



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ