aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός-Ομόνοια: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Εθνικός-Ομόνοια: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ πήρε το «όπλο» του, πέτυχε δύο γκολ και έφθασε τα πέντε. Είχε σιγήσει τις προηγούμενες αγωνιστικές, όμως στο Δασάκι πήρε την Ομόνοια από το χέρι και την οδήγησε στην επιτυχία με 2-1 επί του Εθνικού. Αξιοποίησε τις δύο μπαλιές του Τιάγκο, που είχε τεράστιο μερίδιο στη σημαντική επιτυχία της Ομόνοιας στο Δασάκι. Οι πράσινοι περιμένουν πολλά και στη συνέχεια από το πρώτο τους «βιολί».

Η καθοριστική φάση

Η Ομόνοια, αν και δεν ήταν τόσο καλή στο δεύτερο ημίχρονο όσο στο πρώτο, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον Εθνικό. Εντούτοις, στην τελευταία φάση (90’+3) λίγο έλειψε να τιμωρηθεί, αφού ο Μαρκόφσκι από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως ο Φαμπιάνο είπε «όχι» και κράτησε το προβάδισμα για την Ομόνοια.

Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου. Έμπειρος διαιτητής, έβγαλε το ματς χωρίς καμιά δυσκολία, παρόλο που υπήρξαν στιγμές με δύναμη. Σωστές κρίνονται και οι τέσσερις κίτρινες κάρτες, δύο για κάθε ομάδα. Καλή και η παρουσία των βοηθών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ