aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈστρεψαν το βλέμμα (και) στο καλοκαίρι Αναστασίου-Λάρκου

Έστρεψαν το βλέμμα (και) στο καλοκαίρι Αναστασίου-Λάρκου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μετεγγραφή επιθετικού δεν έγινε ποτέ στην Ομόνοια, γιατί όπως τονίζουν με τον πιο επίσημο τρόπο, δεν κατέστη δυνατό για διάφορους λόγους να αποσπάσουν την υπογραφή ποδοσφαιριστή που κρίθηκε ότι πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν από τους υπεύθυνους για τον σχεδιασμό. «Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε τέταρτη κίνηση για τα μάτια του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Ανδρέας Δημητρίου.

Χωρίς να σημαίνει πως, στην Ομόνοια θα αδιαφορήσουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, με βραχυπρόθεσμο στόχο την παρουσία της ομάδας στην εξάδα, σκέφτονται και τη νέα περίοδο. Το βλέμμα των υπεύθυνων για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, έχει ήδη στραφεί (και) στο καλοκαίρι, εκεί που θα γίνει προσπάθεια να ενδυναμωθεί η ομάδα και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από το φετινό. Η παρουσία του Λάρκου στη θέση του αθλητικού διευθυντή, ενισχύσει αυτή την προσπάθεια αφού έχει χρόνο στη διάθεσή του να κάνει… αναγνώριση εδάφους και να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Το γεγονός αυτό ήλθε να επιβεβαιώσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, που τόνισε: «Το κεφάλαιο προγραμματισμός για την Ομόνοια συνεχίζεται. Έχουμε ήδη στρέψει την προσοχή μας στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Στοχεύουμε μέσα από μια διαδικασία που θα οριστικοποιήσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να κινηθούμε έγκαιρα και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις».

Στον Σύλλογο της Λευκωσίας δεν θέλουν να επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού. Αντιθέτως, με τις αλλαγές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα σε διάφορα πόστα αλλά και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, την κατάλληλη στιγμή, προσδοκούν όπως βάλουν την ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία. Ήδη, αξιολογούνται ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι και η Ομόνοια είναι αποφασισμένη να τους χτυπήσει την πόρτα εγκαίρως, να τους κάνει «δικούς» της.

Βεβαίως, αυτό που προέχει για την ομάδα, είναι να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας. Στα προσεχή τέσσερα ματς καλείται να σώσει ό,τι σώζεται, να διεκδικήσει το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ