aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈστειλε μήνυμα η Ομόνοια

Έστειλε μήνυμα η Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το μήνυμα που έστειλαν οι οπαδοί της Ομόνοιας σε άλλη μια εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση, δείχνει ξεκάθαρα πόσο πολύ τους έχουν λείψει οι τίτλοι. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ακούστηκαν συνθήματα που αφορούν την κατάκτηση του τίτλου. Προχθές στο αμφιθέατρο της Λακατάμιας (πάλι γέμισε) στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης για την παρουσίαση των στολών της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι φίλοι της Ομόνοιας απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, να εμφανιστούν στο πρωτάθλημα διεκδικητικοί.

Στα κελεύσματα των οπαδών φαίνεται να είναι έτοιμοι όλοι να ανταποκριθούν. Η κατανόηση της δίψας των οπαδών της Ομόνοιας από τους διοικούντες μέχρι τους ποδοσφαιριστές, ίσως γίνεται καλύτερα αντιληπτή από τα κεκαλυμμένα, επιδερμικώς, λεγόμενα του προπονητή Πάμπου Χριστοδούλου που έκανε λόγο για χαρούμενους φιλάθλους. «Έχουμε φτιάξει μία ομάδα με παρών και μέλλον και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο», είπε στην προχθεσινή εκδήλωση. Ευτυχισμένοι, οι οπαδοί του «τριφυλλιού», θα είναι μόνο με την κατάκτηση τίτλων.

Η φετινή ομάδα είναι σαφώς ποιοτικότερη από την περσινή. Αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά από τα όσα βγαίνουν από τα αποδυτήρια και τις προπονήσεις των προηγούμενων εβδομάδων. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους για να είναι ανταγωνιστικοί φανερώνοντας πόσο πολύ ψήλωσε ο πήχης. Δεν είναι τυχαίο που ο τεχνικός της ομάδας, έχοντας καλή γνώση του περσινού έμψυχου δυναμικού, μίλησε για μεγάλες μάχες για μια θέση στην ενδεκάδα.

Είναι αντιληπτό λοιπόν πως η Ομόνοια έχει καταφέρει με μεθοδικότητα να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Αν αυτό, είναι ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό για να διεκδικήσει και να έχει βάσιμες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο αυτό θα διαφανεί στην πορεία. Υπάρχει όμως η σιγουριά πως η φετινή ομάδα δεν θα έχει καμιά σύγκριση με την εικόνα που έβγαζε στην περσινή περίοδο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ενάρετος κύκλος. Δηλαδή η καλή ομάδα, φέρνει αρκετό κόσμο στο γήπεδο, οι πολλοί οπαδοί ισχυροποιούν την στήριξη και αυξάνονται τα οικονομικά οφέλη με συνέπεια να μπορεί η διοίκηση να έχει χρήμα για να διατηρείται η ποιότητα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο κόσμος πάντως έδειξε την ετοιμότητα του καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από εδώ και μπρος είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ