aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ερυθρόλευκος» με ρήτρα αγοράς από την Ομόνοια ο Κρις Μόντες

«Ερυθρόλευκος» με ρήτρα αγοράς από την Ομόνοια ο Κρις Μόντες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλη μια μετεγγραφή υλοποιεί η Νέα Σαλαμίνα, που συμφώνησε με την Ομόνοια για να εντάξει στο δυναμικό της τον Κρις Μόντες, με τη μορφή δανεισμού. Ο Μόντες, που διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και πέρσι αγωνίστηκε στην Μπανταλόνα μετρώντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισημοποιηθεί η ένταξή του στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας. Βάσει της συμφωνίας που έγινε με την Ομόνοια, ο σύλλογος της Αμμοχώστου διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μετεγγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι καταβάλλοντας συγκεκριμένο ποσό το οποίο έχει ήδη συμφωνηθεί.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκρινε πως, ο 23χρονος επιτελικός μέσος είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του και άναψε πράσινο φως για την απόκτησή του. Οι ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι που είναι με το Παραλίμνι στο «Αμμόχωστος», την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ