aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕρωτοκρίτου: «Θα νομίσει κάποιος πως είναι 15 χρόνων ο Μποτεάκ...»

Ερωτοκρίτου: «Θα νομίσει κάποιος πως είναι 15 χρόνων ο Μποτεάκ…»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κλείτος Ερωτοκρίτου και μία από τις ατάκες του που προκάλεσαν εντύπωση, αφορά στον Ερίκ Μποτεάκ και στις φετινές «υψηλές πτήσεις» του Γάλλου εξτρέμ, με αφορμή την σπουδαία εμφάνιση του και το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα.

Αναλυτικά: «Φέτος αναγεννήθηκε ο Ερίκ Μποτεάκ. Αν δεν ξέρει κανείς την ηλικία του θα νομίσει κάποιος ότι είναι 15 ετών. Απίστευτα τα στοιχεία του. Ελευθερώθηκε λόγω του Τζόρντι Γκόμεθ. Την ίδια στιγμή αποδείχθηκε πως όλοι οι παίκτες είναι αντάξιοι της ιστορίας της Ομόνοιας. Είμαι βέβαιος πως θα γράψουν ιστορία. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην φύγει ο Χένινγκ Μπεργκ. Είναι τεράστιο κεφάλαιο πλέον. Δεν μιλώ για τώρα. Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα για πέντε χρόνια. Οι επιτυχίες του Μπεργκ στην Ευρώπη, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και στην Ελλάδα, που μιλούσαν όλοι για την καλή δουλειά που έκανε στην Ευρώπη. Σε παρακολουθούν πολλοί στην Ευρώπη και δεν είναι δύσκολο. Ίσως τον κρατήσει όμως η αγάπη του κόσμου. Ευχή μου είναι να μείνει για καιρό ώστε να αξιοποιήσει τα ταλέντα της Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ