aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈριξε τεσσάρα η Ντιναμό, ο Κρζναρ μίλησε για Ομόνοια (vid)

Έριξε τεσσάρα η Ντιναμό, ο Κρζναρ μίλησε για Ομόνοια (vid)

Με γκολ των Μάγιερ (19’, 53’), Σούταλο (35’) και Γκαβράνοβιτς (49’), η Ντιναμό νίκησε 4-0 εκτός έδρας την Ντραγκοβόγιακ για τη 2η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος. Έτσι, έρχεται φορτσάτη στην Κύπρο για τη ρεβάνς του υπέρ της 2-0 με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.

Μετά το ψεσινό παιχνίδι, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ντιναμό Νταμίρ Κρζναρ αναφέρθηκε και στο ματς με την πρωταθλήτριά μας: «Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Κύπρο, ελπίζουμε ότι ο 3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ μας περιμένει, πιθανώς και τα πλέι οφ. Όμως, ανεξάρτητα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε έναν αγώνα κάθε τρεις έως τέσσερις ημέρες έως το διάλειμμα, που θα γίνει για αγώνες της Εθνικής ομάδας, δηλαδή μέχρι το τέλος του Αυγούστου».

Αναφορικά με τον Αντέμι, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με τους πράσινους την περασμένη Τρίτη, εκφράστηκε με αισιοδοξία: «Το μόνο άγνωστο προς το παρόν είναι ο Αντέμι αλλά είμαστε αισιόδοξοι και εδώ. Ήδη τις πρώτες δύο, τρεις μέρες αποκατάστασης, η πρόοδός του είναι εξαιρετικά καλή και πιστεύουμε ότι θα τον έχουμε σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ