aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈρχεται και «τα λέει» με ξένη ομάδα, Άρη και Νέα Σαλαμίνα

Έρχεται και «τα λέει» με ξένη ομάδα, Άρη και Νέα Σαλαμίνα

Ως γνωστόν, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Ομόνοιας στις Πλάτρες και αργά το απόγευμα η αποστολή των πρασίνων επέστρεψε στη… βάση της στη Λευκωσία.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά με διπλές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του ορεινού θερέτρου και πλέον θα αρχίσουν να σκέφτονται στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, εκεί όπου θα μεταβούν στις 19 Ιουλίου και θα δώσουν και τέσσερα φιλικά (Σίγμα Όλομουτς, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν και Ζαγκλέμπιε Λούμπιν). Μετά την επιστροφή των πρασίνων στην Κύπρο (1η Αυγούστου) ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και σε άλλα φιλικά.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, στις 5 Αυγούστου η Ομόνοια θα παίξει σε φιλικό αγώνα με ξένη ομάδα το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, στις 8/8 το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με τον Άρη στο Τσίρειο και στις 13 του ίδιου μηνός με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ