aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έπρεπε να φύγει ο Λοΐζου – Ότι ήταν να κάνει στην Ομόνοια, το έκανε»

«Έπρεπε να φύγει ο Λοΐζου – Ότι ήταν να κάνει στην Ομόνοια, το έκανε»

Στο «NoChoftes Podcast» της σελίδας OLB, βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων την εξέλιξη του Λοΐζου αλλά και την απόφαση που ήδη έπρεπε να πάρει, κατά την άποψή του.

Ο Αναστασίου θυμίζουμε, ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία το 2018, στον 15χρονο τότε Λοΐζου, να κάνει ντεμπούτο με το «τριφύλλι» σε αγώνα Κυπέλλου με τον Ονήσιλο. Όπως ανέφερε, ο 18χρονος σήμερα παίκτης της Ομόνοιας, θα έπρεπε να φύγει και να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού «ότι είχε να κάνει με την Ομόνοια το έκανε», όπως είπε.

Όσα δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Αναστασίου:

«Για μένα θα έπρεπε να φύγει, να πάει Βέλγιο-Ολλανδία, να πάει να παίξει εκεί. Γιατί ότι είχε να κάνει με την Ομόνοια το έκανε. Πήρε πρωτάθλημα, έπαιξε Ευρώπη τι άλλο μπορεί να κάνει. Τι άλλο να κάνει στην Κύπρο; Δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να βάλει το next challenge (επόμενη πρόκληση) στον ευατό του, να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να σταθεί εκεί πέρα».

View this post on Instagram

A post shared by Stel (@chestel)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ