aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕπιβράβευση για Μαυρία και επιστροφή στην Ελλάδα

Επιβράβευση για Μαυρία και επιστροφή στην Ελλάδα

Ευχάριστη έκπληξη στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2020, με Αρμενία εκτός (15/11) και Φινλανδία εντός (18/11). Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης κλήθηκε για πρώτη φορά, ενώ επιστρέφει και ο Χάρης Μαυρίας.

Αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες πως ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης δεν θα ήταν στις κλήσεις καθώς εκκρεμούσε η αποστολή ενός εγγράφου από την γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τελικά ο 22χρονος μέσος της Πάντερμπορν είναι στη λίστα του Τζον Φαν’ τ Σιπ. Το έγγραφο, που μέχρι το πρωί δεν είχε φτάσει στα γραφείο της ΕΠΟ, εστάλη εγκαίρως και ο νεαρός άσος είναι διαθέσιμος.

Στο ελληνικό συγκρότημα επιστρέφει ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Χάρης Μαυρίας, εξαργυρώνοντας έτσι τις καλές του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Θα απουσιάζουν ο τραυματίας Μάριος Βρουσάι και ο Παναγιώτης Ρέτσος που θα ενισχύσει τις Ελπίδες. 

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Οι Έλληνες διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ