aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπιβεβαίωση: Βγήκε από τη ναφθαλίνη ο Βύντρα

Επιβεβαίωση: Βγήκε από τη ναφθαλίνη ο Βύντρα

Πλήρης επιβεβαίωση του σημερινού ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για την επανεγγραφή του Λουκά Βύντρα στο ρόστερ της Ομόνοιας. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι λόγοι που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της επιστροφής του Ελλαδίτη αμυντικού, έχουν να κάνουν με τη θετική γνώμη που σχημάτισε για τον ποδοσφαιριστή ο Ιβάιλο Πέτεφ τις τελευταίες βδομάδες στις προπονήσεις, τα πολύ καλά αποτελέσματα που παρουσίασε στις εργομετρικές εξετάσεις, την εμπειρία που κουβαλά, αλλά και το ότι γνωρίζει πολύ καλά την Ομόνοια και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Εξέλιξη: Επανεντάσσεται ο Λουκάς Βύντρα!

Το τεχνικό επιτελείο θεωρεί την επιλογή Βύντρα, ως επιλογή μειωμένου ρίσκου, η μετεγγραφική Ιανουαρίου έχει τις δικές τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Αναμφίβολα, τον δικό του ρόλο διαδραμάτισε και το οικονομικό σκέλος, δεδομένου ότι ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στο μισθολόγιο της ομάδας, ωστόσο τον τελευταίο λόγω είχε ο Ιβάιλο Πέτεφ και το επιτελείο του, που αξιολόγησε τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες βδομάδες και εν τέλει πήρε την απόφαση να τον επανεντάξει στο ρόστερ.

Δεύτερη ευκαιρία

Μείνε εσύ, ΦΥΓΕ ΕΣΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ