aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑEπιβεβαίωση για Κυριακίδη (Παραίτηση για προσωπικούς λόγους)

Eπιβεβαίωση για Κυριακίδη (Παραίτηση για προσωπικούς λόγους)

Επιβεβαιώνεται το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, goal.com.cy, με αφορμή τις σκέψεις που έκανε ο Χριστόδουλος Κυριακίδης για παραίτησή του από το Δ.Σ. της Ομόνοιας, αφού με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ τονίζει ότι παραιτείται καθαρά για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά:

“Aγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα ήθελα να αναφέρω τα ακόλουθα:

– Έχω υποβάλει την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Πήρα τη δύσκολη αυτή απόφαση για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

– Οι λόγοι της παραίτησής μου δεν έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε διαδικασία ή οποιοδήποτε θέμα που αφορά τα εσωτερικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Δηλώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης πως θα μεριμνήσω ούτως ώστε, με την αποχώρησή μου, να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή κενό, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι που διαχειριζόμουν, αυτό της οικονομικής διαχείρισης.

– Απευθύνομαι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του τονίζω πως η ομάδα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Τον καλώ να παραμείνει στο πλευρό όλων και να εμπιστευτούν τη δουλειά που γίνεται. Ενωμένοι, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

– Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνω για πάντα στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την οποία υπηρέτησα αρχικά ως ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας, έπειτα ως Οικονομικός Διευθυντής και ακολούθως ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση,
Χριστόδουλος Κυριακίδης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ