aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Επιτυχημένος και φερέγγυος επαγγελματίας ο Παπασταύρου»

«Επιτυχημένος και φερέγγυος επαγγελματίας ο Παπασταύρου»

Πετυχημένο και φερέγγυο επαγγελματία χαρακτήρισε τον Σταύρου Παπασταύρου σε συνέντευξη του στην «Goal» και τον Κώστα Καλλή, ο νεοεμφανιζόμενος στα διοικητικά της Ομόνοιας (στο πόστο του μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων) Χριστόδουλος Κουντουρής.

Γνώρισες τον Σταύρο Παπασταύρου; Εάν ναι, τι σου έκανε εντύπωση;

«Πρόκειται για έναν επιτυχημένο και φερέγγυο επαγγελματία που δραστηριοποιείται σε μια ελεγχόμενη αγορά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Νομίζω όλοι μας έχουμε αντιληφθεί και μέσω της σύντομης τηλεοπτικής συνέντευξής του ότι πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο και επαγγελματία, ο οποίος έθεσε ως στόχο την επάνοδο της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών».

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος στην Ομόνοια…»

Εάν δεν περάσει στη Συνέλευση η πρόταση Παπασταύρου, τι κάνετε;

«Είχαμε ζητήσει ξεκάθαρα εντολή από τη Συνέλευση για να εφαρμόσουμε την πρόταση Παπασταύρου. Εάν αυτή η πρόταση δεν ψηφιστεί τότε μπαίνει το ηθικό δίλημμα της παραίτησης του Δ.Σ. Για οποιαδήποτε απόφαση παρθεί πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα εισέλθει το σωματείο σε περιπέτειες».

Διαβάστε επίσης: «Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον ομονοιατισμό κανενός»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ