aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπιστρέφει από την Ισπανία ο Πάμπος

Επιστρέφει από την Ισπανία ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντός της ημέρας ο Πάμπος Χριστοδούλου θα βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο. Μετά από ένα δεκαήμερο απουσίας, ο τεχνικός της Ομόνοιας επιστρέφει και από αύριο θα τρέξει ο προγραμματισμός.

Ο 49χρονος προπονητής, από την Πορτογαλία ταξίδεψε στην Ισπανία αφού θέλησε να επιθεωρήσει αθλητικό κέντρο στη Μάλαγα. Αναλόγως θα αποφασίσει. Εάν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν γίνει τελικά στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο στη Μάλαγα, που είναι και το επικρατέστερο, τότε θα γίνει στην Πορτογαλία.

Ο Χριστοδούλου είναι σε ανοιχτή γραμμή με 5-6 ποδοσφαιριστές που προσέγγισε και βλέπουν με θετικό μάτι τη μετακίνησή τους στην Ομόνοια και από βδομάδας θα προκύψουν εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις, αφού το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ολοκληρώνεται σήμερα.

Ακόμη, από αύριο θα αρχίσουν και οι αποχωρήσεις, με την Ομόνοια να προτίθεται να τερματίσει τη συνεργασία της και με ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο. Σίγουρη θεωρείται η αποχώρηση των Κρέσιτς, Καρλίτος, Φλορέσκου, Ρουσιά και Κωνσταντινίδη, του οποίου ολοκληρώνεται ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ