Η Ομόνοια απέστειλε επιστολή προς τον Έφορο Φορολογίας και ζήτησε ενημέρωση για την σημερινή (22/01) συνάντηση των τεσσάρων σωματείων για το θέμα των οφειλών, μία συνάντηση η οποία ολοκληρώθηκε και δεν επετράπη η είσοδος στον κ. Αργυρίδη.
Ο Σύλλογος της Λευκωσίας, υπογραμμίζει πως δεν έτυχαν ενημέρωσης από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και ζητούν από τον Έφορο να τους κρατήσει ενήμερους για το περιέχομενο της συνάντησης και για τυχόν αποφάσεις που ενδεχομένως ληφθούν.
Αναλυτικά η επιστολή της Ομόνοιας
«Έχουμε πληροφορηθεί μέσω των ΜΜΕ ότι προγραμματίζεται συνάντηση την Τετάρτη (22/01) ανάμεσα σε εσάς ως Έφορο Φορολογίας και τα σωματεία των ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωσης, ΑΕΛ και Εθνικού Άχνας στην παρουσία εκπροσώπου από την ΚΟΠ σχετικά με το ζήτημα των φορολογικών οφειλών των Σωματείων προς το κράτος.
Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Πρόταση καταβολής του 1/3 των οφειλών, δεν υπάρχει περίπτωση να ξοφληθούν άμεσα»
Δυστυχώς η ΚΟΠ δεν μας έχει ενημερώσει για τη συνάντηση αυτή ως όφειλε, από τη στιγμή που είμαστε εμπλεκόμενο και ενδιαφερόμενο μέρος, εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι λειτουργεί πίσω από την πλάτη μας. Η ΚΟΠ μας στερεί τη δυνατότητα να δώσουμε το παρών μας και να ενημερωθούμε γι αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει με διαφόρους τρόπους ολόκληρο το φάσμα του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε επίσης: «Έφαγε» πόρτα ο Αργυρίδης: Δεν άφησαν τον Πρόεδρο της Ομόνοιας να περάσει στη συνάντηση
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να μας κρατήσετε ενήμερους για το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης και για τυχόν αποφάσεις που ενδεχομένως ληφθούν κοινοποιώντας άμεσα τη σχετική ενημέρωση στην ΚΟΠ. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η διαφάνεια και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων, καθώς όλα τα Σωματεία θα λάβουν την ίδια ακριβώς ενημέρωση και θα γνωρίζουν πως προχωρά αυτό το σημαντικό ζήτημα».















