aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Παντελιάδης

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Θανάση Παντελιάδη.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αριστερού μπακ με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια και έως το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος αμυντικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα του σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Παντελιάδη.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια Κύπρου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Νιώθω ικανοποίηση που έρχομαι στον Ατρόμητο, μια ομάδα που πάντα έχει φιλοδοξίες και βάζει όσο μπορεί πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της. Γνώριζα ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στον Ατρόμητο και τώρα τις είδα από κοντά.

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που με υποδέχθηκε η ομάδα και από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό για να επιτευχθούν οι στόχοι της και κατά συνέπεια και οι δικοί μου».

Ο Θανάσης Παντελιάδης έχει γεννηθεί στην Κατερίνη στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον τοπικό Εθνικό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Αθηνών και την διετία 2014-16 στον Αστέρα Τρίπολης. Στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας. Aγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Τον χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα και ο δυναμισμός!

Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας.

Επέλεξε το νούμερο «3» στη φανέλα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ