aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπίσημο: Για πάντα στην Ομόνοια ο Ντάρμπισαϊρ!

Επίσημο: Για πάντα στην Ομόνοια ο Ντάρμπισαϊρ!

Αυτό που επιθυμούσαν όλοι στο πράσινο οικοδόμημα αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έγινε πραγματικότητα. Η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ μέχρι το 2021.

Αναλυτικά: «Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Άγγλος επιθετικός, Ματ Ντάρμπισαϊρ! Ομόνοια και Ντάρμπισαϊρ συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι το 2021!

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ήρθε στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2016 και στην πρώτη του χρονιά με το τριφύλλι στο στήθος σημείωσε 27 τέρματα, καταγράφοντας 41 συμμετοχές. Προηγουμένως αγωνίστηκε στις αγγλικές Ρόδερχαμ, Νόττινγχαμ Φόρεστ, Μπλάκπουλ, Όλνταμ, Μπλάκμπερν, Μπέρμινγχαμ και Ρέξαμ, καθώς και στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ομάδα U21 της Αγγλίας. Η υπογραφή του συμβολαίου θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του κόσμου της Ομόνοιας. Περισσότερα τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ