aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπίσημο: «Αμερικάνος» ο Τζιωνής - Το αντίο της Ομόνοιας

Επίσημο: «Αμερικάνος» ο Τζιωνής – Το αντίο της Ομόνοιας

Την πώληση του Μαρίνου Τζιωνή στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανακοίνωσε επίσημα η Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας (24/1). Όπως σημειώνουν οι πράσινοι η μετεγγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού έχει άμεση ισχύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η Ομόνοια θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό ελάχιστα πάνω από 1.500.000 ευρώ που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για την ομάδα του «τριφυλλιού». Ο Τζιωνής θα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 1.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας

Ανακοινώνουμε τη μετεγγραφή του Μαρίνου Τζιωνή στην Sporting Kansas City, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ. Η μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή έχει άμεση ισχύ.

Πρωταγωνιστής

Ο Μαρίνος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της ομάδας μας. Εντάχθηκε σε ηλικία 12 χρόνων στα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα στις 6 Μαΐου 2018. Κατάφερε να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή στις επιτυχίες των τριών τελευταίων χρόνων, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του σούπερ καπ το 2021, την 1η θέση του 2020 και τις δύο προκρίσεις σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους. Κατέγραψε 85 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ. Αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου και αποτελεί ενεργό στέλεχος της εθνικής ομάδας των αντρών.

Φωτεινό παράδειγμα

Η παρουσία του Μαρίνου στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ακαδημία μας. Μέσω του ολοκληρωμένου πακέτου εκπαίδευσης και ανάπτυξης που προσφέρει η Ακαδημία μας, αλλά και της ευρύτερης φιλοσοφίας του Συλλόγου για ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του, ο κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Φτάνει και από την πλευρά του, πέρα από ταλέντο, να επιδεικνύει αγάπη για το ποδόσφαιρο και το τριφύλλι στο στήθος, αφοσίωση, πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια.

Μαρίνο, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε συγχαίρει και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!

Whatsapp Image 2022 01 21 At 15.08.26

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ