aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEEπίσημη θέση ΠΑΟ για Κατελάρη: «Δεν αγοράζουμε κανέναν, αλλά…»

Eπίσημη θέση ΠΑΟ για Κατελάρη: «Δεν αγοράζουμε κανέναν, αλλά…»

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Παναθηναϊκού σχετικά με το ενδιαφέρον απόκτησης του Φάνου Κατελάρη. Η «πράσινη» ΠΑΕ τοποθετήθηκε μετά τα δημοσιεύματα σε Κύπρο και Ελλάδα που φέρουν τον Κύπριο διεθνή μέσο στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αγοράσει κανέναν ποδοσφαιριστή. Σε δηλώσεις που φιλοξενεί η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr, υπογραμμίζει πως ο Κατελάρης ενδιαφέρει μόνο εάν μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr

«Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν θα αγοράσει κανέναν ποδοσφαιριστή και τόνισε πως ο Φάνος Κατελάρης θα απασχολήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Το μεσημέρι στην Κύπρο έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη ενώ το απόγευμα αποκάλυψαν πως η Ομόνοια δεν συζήτησε καν την προσφορά, την οποία και χαρακτήρισε ως υποτιμητική.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη δεν έχει χρήματα!

Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση και ξεκάθαρη επί του θέματος ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον παίκτη αν και εφόσουν μείνει ελεύθερος.

“Δεν αγοράζουμε κανέναν ποδοσφαιριστή. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μας απασχολήσει ο Κατελάρης. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ