aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπίσημα στην Άιντραχτ ο Ποντικός της Ομόνοιας και γερμανικός ενθουσιασμός!

Επίσημα στην Άιντραχτ ο Ποντικός της Ομόνοιας και γερμανικός ενθουσιασμός!

Επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-17 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο Γιώργος Ποντικού, ο οποίος έλαμψε στα μάτια των σκάουτερ της… γερμανικής «Ομόνοιας» όταν τον είδαν αγωνιζόμενο σε φιλικά της Εθνικής Κ-16 που έγιναν στην Αυστρία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έτσι με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση της ομάδας του Έσσεν ήλθε σε επαφή με την Ομόνοια Λευκωσίας και αγόρασε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Tα έσοδα της Ομόνοιας από την μετεγγραφή Ποντικού στην Άιντραχτ

Η συμφωνία της Ομόνοιας με την Άιντραχτ, επήλθε από τον περασμένο Οκτώβριο, και σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του «τριφυλλιού» ο Ποντικός, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών των πρασίνων, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του από την ηλικία των 15 ετών.

Διαβάστε επίσης: Δαρείος για τον Ποντικό: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

«Εδώ και καιρό ο γεννημένος στις (8/1/2003) ποδοσφαιριστής της U15 των πρασίνων (έπαιξε μερικά παιχνίδια και στην Κ17) ήταν στο “μικροσκόπιο” των σκάουτερ της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι τελικά πείστηκαν για τις δυνατότητες του και αποφάσισαν να τον εντάξουν στις ακαδημίες της Άιντραχτ», τονιζόταν. Οι Γερμανοί όπως προαναφέραμε προορίζουν τον Ποντικό για την ομάδα Κ-17, ενώ στους πράσινους μέχρι πρόσφατα έπαιζε στην ομάδα Κ-21.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο και Τότεναμ «λιγουρεύονται» τον Κωστή Jr!

«Ο Γιώργος Ποντικός συμμετείχε στο τουρνουά τριών χωρών στην Αυστρία στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018 με την εθνική ομάδα της Κ16 της Κύπρου. Και στις δύο μονομαχίες εναντίον της Γερμανίας και των φιλοξενούμενων, ο 16χρονος υψηλόσωμος για την ηλικία του επιθετικός 1,72 μ., έπεισε με την ταχύτητα και την καλή τεχνική του και Χόλγκερ Μίλερ που παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή για λογαριασμό της Άιντραχτ», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης: Από την Ομόνοια μετεγγραφή στην Άιντραχτ!

«Ο Γιώργος έπαιξε σε ένα μεγάλο τουρνουά και άφησε καλή εντύπωση. Από την πορεία του, μας έπεισε και με την εμφάνιση και με τον χαρακτήρα του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Γιώργο για την επίθεση της ομάδας μας (σ.σ. Κ-17) και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα αυτό για εμάς», δηλώνει ο Μίλερ.

Διαβάστε επίσης: «Kάθε επιτυχία στον Γιώργο Ποντικό…» 

«Νιώθω πολύ ωραία που θα ζήσω αυτή την εμπειρία. Πιστεύω θα με βοηθήσει να βελτιωθώ τόσο στο αγωνιστικό, όσο και ευρύτερα. Επίσης, νομίζω πως θα μου προσφέρει προοπτικές για να μπορέσω να υλοποιήσω τους στόχους που έχω θέσει», ήταν τα λόγια του νεαρού φορ πριν από λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Η ΚΟΠ συγχαίρει τον Ποντικό (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ