aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπίσημα ο τέταρτος στην Ομόνοια

Επίσημα ο τέταρτος στην Ομόνοια

Η Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Θεόφιλους Σόλομον, με τη μορφή δανεισμού από την Ριέκα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ριέκα από το 2014. Πριν ενταχθεί στην Ομόνοια αγωνιζόταν στην Παρτίζαν, ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα των Ίστρα 1961, Σίμπενικ, Ζαντάρ και Πόμορατς. Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «Oμόοια Premium».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Κύπρο ο Σόλομον, τελειώνει η μετεγγραφή!

Ο Σόλομον ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Είναι θετικές οι εντυπώσεις μου γενικά για όλα γύρω από την ομάδα και από την εμπειρία μου χθες στο γήπεδο. Επέλεξα να συνεχίσω στην Ομόνοια, διότι διαπίστωσα με όσα είδα και έμαθα, ότι εδώ θα νιώθω ξανά ζωντανός. Η Ομόνοια είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτό που μου λείπει είναι κάποιες προπονήσεις με μπάλα και έπειτα θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Στον κόσμο της ομάδας θέλω να πω πως θα δώσω τα πάντα για τον Σύλλογο, αλλά χρειάζομαι από αυτούς να μου δώσουν την στήριξή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήγε ΓΣΠ ο Θεόφιλους Σόλομον (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ