aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕπιλογές υπάρχουν, απομένει η διαχείριση

Επιλογές υπάρχουν, απομένει η διαχείριση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πίεση στην Ομόνοια ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι δεδομένη. Βάσει του τι προηγήθηκε, η καλή εμφάνιση φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη. Το αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι είναι το ζητούμενο, όμως στην προκειμένη περίπτωση για την Ομόνοια προέχει η παρουσία της, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό.

Στο Τσίρειο οι πράσινοι θα πάνε με αυξημένες επιλογές. Απομένει να κάνει σωστή διαχείριση η τεχνική ηγεσία, να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο, με πρώτιστο μέλημα τη βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς. Εκεί εστιάζεται το πρόβλημα, που προκαλεί τη μουρμούρα και την αμφισβήτηση στις τάξεις των οπαδών. Εάν τα καταφέρει, τότε μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σοϊλέδης επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι έτοιμος και θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ορατό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Παντελιάδης ως στόπερ και να μείνει στον πάγκο ο Νασιμέντο.

Θέση διεκδικεί και ο Κατελάρης, είτε ως στόπερ είτε ως ανασταλτικός μέσος. Ο Κλέιτον έδειξε, στο διάστημα που αγωνίστηκε με την Καρμιώτισσα, πως ακόμη κι αν «ψάχνεται», μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, η επάνοδος του Ντέρμπισαϊρ στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ υπολογίζεται και ο Χριστοφή.

Εξάλλου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Κότσαρης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφού δεν υποχωρούσαν οι ενοχλήσεις μετά και το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε. Ο Καρλίτος ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και ο Όρσουλιτς κάνει ατομικό τρέξιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ