aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΈπιασε πάτο, διοικητικά και αγωνιστικά

Έπιασε πάτο, διοικητικά και αγωνιστικά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε προηγούμενη μέρα και καλύτερη. Δυστυχώς για την Ομόνοια αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν λέει να βρει ηρεμία. Κάθε λίγο και λιγάκι κάτι θα γίνει, που θα κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Το σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί στον σύλλογο της Λευκωσίας, είναι τέτοιο που προκαλεί θλίψη. Διοικητικά και αγωνιστικά η Ομόνοια έπιασε πάτο. Οι πληγές είναι μεγάλες, δεν μπορούν να επουλωθούν από τη μια στιγμή στην άλλη και όχι μόνο αυτό, καθημερινά όλο και αυξάνονται.

Η Ομόνοια με την ήττα από την ΑΕΛ έμεινε εκτός στόχου. Ούτε ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι σε θέση να διεκδικήσει κι αυτό από τις αρχές Μαρτίου. Η διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται όλο και αυξάνεται και δεν φαίνεται πως είναι ικανή να ξεκολλήσει από την έκτη θέση. Βάσει της εικόνας που παρουσιάζει, σε συνδυασμό με τις ομάδες που είναι πιο πάνω, δεν μπορεί να έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις, είναι αυτή που της αξίζει. Τέτοια κατάντια, γιατί περί τέτοιας πρόκειται, η Ομόνοια δεν έχει ξαναζήσει.

Διαβάστε επίσης: «Μεγάλο κύκλωμα και κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν»

Η τραγική πορεία της ομάδας είναι ενδεικτική της τεράστιας αποτυχίας της διοίκησης. Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλά, το Δ.Σ. έχασε και τα όποια δίκια του κι αν έχει σε κάποιες αποφάσεις του. Πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό με την αρχική απόφαση για τους Σοάρες και Λόπες, να υιοθετηθεί δηλαδή η απόφαση του προπονητή για να τεθούν εκτός ομάδας και δυο βδομάδες μετά να την αποσύρει. Δεν μπορούσε να ζυγίσει τα πράγματα από την αρχή και να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση, που την έχει αφήσει εκτεθειμένη; Ερώτημα που τίθεται από τον πικραμένο κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Oι λόγοι που… ράγισε το γυαλί με τον Πέτεφ

Έπιασε πάτο, δεν μπορεί να έχει παρακάτω, για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Μπορεί να υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο; Μέσα Απριλίου υπάρχει Εκλογική Γενική Συνέλευση για να δούμε. Το σίγουρο είναι ότι ζητείται ελπίς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ