aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈπιασαν δουλειά οι «πράσινοι»

Έπιασαν δουλειά οι «πράσινοι»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Διακοπές τέλος στην Ομόνοια, αφού από σήμερα έπιασαν δουλειά, ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Από το πρωί ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές θα «πατήσουν» γήπεδο, καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση και ακολούθως η προετοιμασία θα συνεχιστεί στις Πλάτρες και θα ολοκληρωθεί στην Πολωνία.

Παράλληλα όμως, προχωρά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «πρασίνων». Σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Τζαΐλσον και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση του. Ανακοίνωση όμως θα υπάρξει και για τον Κάι, με τον οποίο η συμφωνία ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα η Ομόνοια, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού πλάγιου φορ Λεάντρο Γκονσάλες και αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά (ιατρικές εξετάσεις, υπογραφή και ανακοίνωση).

Επίσης προχωρούν και οι περιπτώσεις του τερματοφύλακα αλλά και του μέσου. Υπάρχουν 3-4 υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για την κάθε μια από τις δύο θέσεις και το τοπίο αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει ως την Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Αυτό που επιθυμούν στην Ομόνοια, είναι μέχρι τη Δευτέρα, το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο μέχρι και 80%, κάτι που σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι φίλοι του «τριφυλλιού», θα πρέπει να περιμένουν αρκετές εξελίξεις.

Φώτος από τα εργομετρικά:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ