aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕπανήλθε και «κλείνει» Κούσουλο

Επανήλθε και «κλείνει» Κούσουλο

Το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Γιάννη Κούσουλου από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ομόνοια δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται. Μπορεί προ εβδομάδων να φάνηκε ότι οι πράσινοι έβαλαν στην άκρη το συγκεκριμένο ζήτημα, εντούτοις περισσότερο ήταν κίνηση στρατηγικής με τον 22χρονο πολυθεσίτη διεθνή να είναι πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες που διαρρέουν από πλευράς Σαλαμίνας τις τελευταίες μέρες έγινε νέα προσέγγιση από πλευράς Ομόνοιας για τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στόχευσε ψηλά, κατατέθηκαν προτάσεις

Τις επόμενες μέρες Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα θα καθορίσουν συνάντηση, στην οποία θα γίνουν οι τελικές επαφές και με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα πολύ πιθανόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πρόλαβε από πολύ μικρή ηλικία να ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαλαμίνας και να φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας, να ντυθεί στα πράσινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ