aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕντυπωσίασε και στην Καλλιθέα η Ομόνοια!

Εντυπωσίασε και στην Καλλιθέα η Ομόνοια!

Εντυπωσιακή η ομάδα Ποδηλασίας σε ακόμα έναν αγώνα  αφού την Τετάρτη (11/9)  σε αγώνα που διεξήχθη στην Καλλιθέα, αφού οι αθλητές του «τριφυλλιού» ανέβηκαν σε αρκετά βάθρα.

Στους έφηβους, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κέρδισε εύκολα την κατηγορία του, παρά το νεαρό της ηλικίας του (1η χρονιά έφηβος ) και στον δυνατό ρυθμό της κατηγορίας ανδρών σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρά την  μεγάλη ένταση που έδωσε στον αγώνα ο πρωταθλητής ανδρών Ανδρέας Μιλτιάδης.

Στις νεανίδες, η Δήμητρα Κουκουμά για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κέρδισε εύκολα την κατηγορία της παρά το λίγο χρονικό διάστημα της επανόδου της στην αγωνιστική δράση η Δήμητρα ξεχωρίζει και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες.

Στις κορασίδες η Ελένη Κουκουμά στην 2η θέση, παρά τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε κλείστηκε στο μαζικό σπριντ όλων των κατηγοριών και έχασε την 1η θέση στην λεπτομέρεια.

Στις Πανκορασίδες 3η θέση η Αναστασία Γεωργιάδου κάνοντας πολύ καλή σταθερή εμφάνιση σε όλο τον αγώνα.

«Μπράβο σε όλα όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια, μπράβο και στους προπονητές της ομάδας μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τους αθλητές μας ώστε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα», τονίζεται σε ανακοίνωση.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14

Ο πρώτος μήνας δωρεάν για όλα τα νέα παιδιά! Ο ποδηλατική Ομόνοια ξεκινάει νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας. Πληροφορίες & εγγραφές: 99671512. Τρία μαθήματα/προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο). Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ