aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈντονος ο Πουρσαϊτίδης, προστάτευσε τους παίκτες και υποκλίθηκε στην Ομόνοια

Έντονος ο Πουρσαϊτίδης, προστάτευσε τους παίκτες και υποκλίθηκε στην Ομόνοια

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά την ήττα από την Ομόνοια, ο οποίος αναγνώρισε την ποιότητα των πρασίνων, ενώ τόνισε πως πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, κέρδισε δίκαια με καθαρό σκορ. Δυστυχώς οι ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν δεν εκμεταλλεύτηκαν. Ο αντίπαλος με την ποιότητα του σκόραρε. Τα επόμενα δύο γκολ επιτεύχθηκαν από λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Το έργο μας ήταν δύσκολο, όμως στο δεύτερο μέρος είμαστε πως με ένα γκολ θα μπούμε στο παιχνίδι, να τους βάλουμε δύσκολα και να δώσουμε ότι έχουμε. Δεν έγινε όμως, ήρθε και το τρίτο γκολ που πλέον ήταν η ταφόπλακα και εκεί όλα τέλειωσαν. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, η διαφορά σήμερα ήταν η ποιότητα. Όταν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε σαν ομάδα τι μπορούμε να κάνουμε φέτος. Θα κριθούν πολλά από το επόμενο αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχει πίεση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε επείγον τρεις πόντους για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Πλέον πρέπει να κάνουμε μια νίκη και είναι πρόβλημα που δεν την πετύχαμε εδώ και καιρό».

Για τα λάθη που έγιναν και τον Τσαμπούρη: «Ο Τσαμπούρης είχε ένα ρόλο σε ένα συγκεκριμένο παίκτη. Δεν έχει 100% ευθύνη ο Τσαμπούρης. Τι λάθος έκανε άλλο; Έγιναν αρκετά λάθη, ναι. Αλλά μην στοχοποιούμε παίκτες. Δεν υπάρχει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, θέλουμε απλά μια νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ