aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈντονος ο Μαργκάσα: «Εγώ δεν αλλάζω για κανέναν, ούτε ξεχνώ…»

Έντονος ο Μαργκάσα: «Εγώ δεν αλλάζω για κανέναν, ούτε ξεχνώ…»

Φορτισμένος συναισθηματικά ήταν ο Ρενάτο Μαργκάσα μετά το τέλος της ευρείας νίκης της Σαλαμίνας με 5-2 επί της Ομόνοιας. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην πρώην ομάδα του, εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε και δήλωσε κολακευμένος από το χειροκρότημα των οπαδών της Σαλαμίνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ομόνοια παρά τα προβλήματα είναι μεγάλη ομάδα. Κάναμε φανταστικό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη.

Για το γκολ σε βάρος της Ομόνοιας: «Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα. Όλοι με ξέρουν μετά από τόσα χρόνια και στην Σαλαμίνα και στις ομάδες που έπαιξα και στην Εθνική. Αυτός που ήμουν σήμερα, θα είμαι και αύριο και για πάντα».

Γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ: «Εγώ δεν θα αλλάξω για κανένα. Ούτε ξεχνώ, έπρεπε να σεβαστώ ότι έζησα στην Ομόνοια και στους ανθρώπους εκεί που ακόμα με αγαπούν. Έτσι θα είμαι για πάντα».

Για το χειροκρότημα των οπαδών της Σαλαμίνα: «Είναι σημαντικό, κέρδισα τον σεβασμό των οπαδών της Σαλαμίνας και αυτό θέλω να το κρατήσω μέχρι τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ