aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈντονος ο Λένον: «Μικρότητες, χαμένη ευκαιρία οικονομικά και εμπορικά»

Έντονος ο Λένον: «Μικρότητες, χαμένη ευκαιρία οικονομικά και εμπορικά»

Έξω φρενών ήταν ο Νιλ Λένον εξαιτίας της απόφασης που έλαβε η Ρέιντζερς να μην συμμετάσχει στο τουρνουά Σύδνεϋ Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ρέιντζερς και Σέλτικ κλήθηκαν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετείχαν επίσης οι δύο δημοφιλέστεροι σύλλογοι του Σύδνεϋ, Γουέστερν Γουόντερερς και Σύδνεϋ F.C.

Αν και αρχικά η Ρέιντζερς αποδέχθηκε την πρόταση και γινόταν λόγος για ιστορικό αγώνα φιλικού χαρακτήρα εκτός Σκωτίας οι προτεστάντες έκαναν πίσω, με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας να αποδίδουν την απόφασή τους στις αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίοι εξ αρχής τάχθηκαν ενάντια στη διεξαγωγή αγώνα με φιλικό χαρακτήρα με τους άσπονδους εχθρούς της Σέλτικ.

Ως μια εμβληματική μορφή της Σέλτικ ο Νιλ Λένον κλήθηκε να σχολιάσει στο «talkSPORT» τις εξελίξεις και χαρακτήρισε μικρότητες τους λόγους ματαίωσης του αγώνα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για χαμένη ευκαιρία οικονομικά και εμπορικά.

Gettyimages 1368267460

«Οικονομικά και εμπορικά είναι μια χαμένη ευκαιρία για τους δύο συλλόγους και προφανώς την προώθηση του προφίλ και των δύο συλλόγων παγκοσμίως. Έχουν τους λόγους τους πίσω από αυτό. Ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη απογοήτευση και από τα δύο οργανωμένα σύνολα οπαδών σχετικά με το παιχνίδι, αλλά είναι κρίμα γιατί δεν υπάρχουν πολλά χρήματα σε σύγκριση με τα κορυφαία πρωταθλήματα και αυτή ήταν μια ευκαιρία να προωθήσουν το παιχνίδι στο εξωτερικό», δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ