aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈντονη η Θύρα 9: «Ήταν απαράδεκτη και να γίνει αυτοκριτική»

Έντονη η Θύρα 9: «Ήταν απαράδεκτη και να γίνει αυτοκριτική»

Η Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης αναφέρεται στην προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (30/1).

Αναλυτικά:

«Η προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ. Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία της οργανωμένης μας κερκίδας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε η βαθμολογική θέση της ομάδας μας ούτε τίποτα, εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους εποχιακούς οπαδούς και το έχουμε αποδείξει αμέτρητες φορές, για αυτό και επιβάλετε να γίνει αυτοκριτική. Αν μπορούμε ακόμη και σήμερα, μετά τις τόσες αγωνιστικές αποτυχίες, να περηφανευόμαστε για το μεγαλείο της ομάδας μας, αυτό οφείλετε στο ότι τα πέτρινα χρόνια ο Πράσινος Λαός παρέμεινε ο πρωταθλητής στα τσιμέντα και πρωταθλητής ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παραμείνει. Ομόνοια ο λαός σου, άγρυπνος φρουρός σου.

Υ.Γ.1: Χαιρετίζουμε όσες κινήσεις γίνονται από διοικήσεις και οργανωμένους για την κατάργηση του παράλογου και αποτυχημένου μέτρου της ταυτοποίησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ