aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνρίκες: «Όλη η πίεση είναι πάνω μας, οι νέοι πρέπει να είναι ήρεμοι»

Ενρίκες: «Όλη η πίεση είναι πάνω μας, οι νέοι πρέπει να είναι ήρεμοι»

Τη σημασία του κυριακάτικου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τη λογική πίεση που υπάρχει, ώτσε η Ομόνοια να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα τόνισε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας (OFC-TV), ο Χόρχε Ενρίκες. Ο Μεξικανός στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι οι πιο έμπειροι παίκτες πρέπει να οδηγήσουν τους νεαρότερους.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Προερχόμαστε από δύο ήττες και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε θέσεις στη βαθμολογία», ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός μέσος των πρασίνων όσον αφορά στο κυριακάτικο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Πιστεύω πως όλη η πίεση είναι πάνω μας, στους πιο έμπειρους παίκτες. Οι νέοι πρέπει να είναι ήρεμοι και να ξέρουν πως τους στηρίζουμε. Να μην είναι αγχωμένοι και να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά την πίεση. Η Ομόνοια  είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση. Γνωρίζουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής και πρέπει να μάθουμε να τα δουλεύουμε. Το καθήκον μας είναι να παίξουμε καλά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», πρόσθεσε.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και όσα πιστεύει, ανέφερε: «Πιστεύω αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, η ομάδα θα πάει καλά. Πιστεύω πως είχαμε και καλές στιγμές στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά δυστυχώς αυτό δεν αντανακλάται στο αποτέλεσμα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι σταθερά δίπλα μας, να μας εμπιστευτούν, να εμπιστευτούν τη δουλειά του προπονητή μας και να ξέρουν πως έχουμε μία ποιοτική ομάδα. Με σκληρή δουλεία μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην… ανεπίσημη έστω δράση στο πρόσφατο φιλικό με τον Ερμή: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στο γήπεδο, που αγωνίστηκα ξανά με τους συμπαίκτες μου και που καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ στο φιλικό με τον Ερμή. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, νιώθω καλύτερα και ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής. Αν όχι, ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη θέση μου, θα έχει τη στήριξη μου».

Για τη ζωή στην Κύπρο, πρόσθεσε: «Η ζωή εδώ είναι πολύ καλή. Νιώθω πολύ καλά, είμαι με την οικογένεια μου και ο κόσμος μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Ο καιρός τώρα καλύτερος, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω ο κόσμος να νιώθει το ίδιο για εμένα. Ελπίζω να δώσω μεγάλη χαρά στον κόσμο της Ομόνοιας».

Kαταληκτικά, αναφέρθηκε στον κόσμο της Ομόνοιας: «Οι φίλαθλοι μας πρέπει να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως ανάφερα και προηγουμένως. Ελπίζω να τους δώσουμε πολλές χαρές και η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, στην κορυφή της βαθμολογίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ