aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕΝΠ ενόψει Ομόνοιας: «Εμείς δεν θέλουμε να κλέψουμε παιχνίδια»

ΕΝΠ ενόψει Ομόνοιας: «Εμείς δεν θέλουμε να κλέψουμε παιχνίδια»

Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια εκφράζεται από το στρατόπεδο της ΕΝΠ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Φάνος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε τόσο στα αγωνιστικά δεδομένα όσο και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, είδαμε πως αποδεικνύεται ότι όλες οι ομάδες μπορούν να ανταπεξέλθουν. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις δύο εβδομάδες και θεωρούμε ότι με τον Γκουστάβο Σιβιέρο, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε εμείς παιχνίδια και να μην περιμένουμε… τον αντίπαλο. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Εμείς δεν θέλουμε να κλέψουμε παιχνίδια. Αυτό ευελπιστούμε να πράξουμε και στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλει να περάσει και ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές, να παίζουμε ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Ντανίλο Σπόλιαριτς. Περιμένουμε πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες. Ευελπιστούμε ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Επίσης, έχει προκύψει ένα πρόβλημα και με τον Μαϊσουράντζε, δεν είμαστε σίγουροι όμως ακόμη και θα περιμένουμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ότι και να πούμε εμείς, πρέπει να δει ο κόσμος ότι γίνεται κάτι αρκετά καλό. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη και μαζική η παρουσία, είναι όμως υποστηρικτική. Αυτό θέλουμε και κόντρα στην Ομόνοια. Εμείς από τη πλευρά μας πρέπει να ανταποκριθούμε γενικότερα μέσα στη σεζόν και αν το δει αυτό ο κόσμος θα είναι εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ