aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνοχλημένος για Ματ ο Αναστασίου: «Μιλάει το γήπεδο, τι έκανε;»

Ενοχλημένος για Ματ ο Αναστασίου: «Μιλάει το γήπεδο, τι έκανε;»

Έντονος ήταν ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου σε ερώτηση που δέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας με 2-0 από τον Απόλλωνα, για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αφού δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του τόνισε πως η Ομόνοια δεν έκανε τίποτε απ’ όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις.

Παράλληλα έσταξε μέλι για τον Χάμπο (Χαραλάμπους) υπογραμμίζοντας πως ήταν το μοναδικό κέρδος της ομάδας του και ακολούθως άνοιξε διάλογο με δημοσιογράφο σε ερώτηση που δέχθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος που ο Άγγλος επιθετικός δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αναλυτικά:

«Μετά την περασμένη εβδομάδα και την ήττα, αυτό που λέγαμε ήταν ότι ήταν αρκετά δύσκολο να βρούμε κίνητρο για να κερδίσουμε. Όταν είσαι στην Ομόνοια δεν χρειάζεται να θέλεις κίνητρο. Βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Δεν κάναμε τίποτα, τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμάσει. Ήταν για μας ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Το τελευταίο 25λεπτο δείξαμε την ποιότητα μας αλλά ήταν αργά. Αν μπορώ να βρω κάτι θετικό ήταν η εμφάνιση του μικρού του Χάμπου, το κρατάμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το τι πήγε λάθος: «Το είπα. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση για τον Ντάρμπισαϊαρ τόνισε: «Πριν κάτι μήνες έκανες ερώτηση για τον Μότα και μετά εξαφανίστηκες. Τώρα έρχεσαι μετά από δύο μήνες και με ρωτάς για τον Ντάρμπισαϊαρ. Σας είπε κανείς πως ο Μότα ήταν στην πόρτα εξόδου; Πως κρίνεται αν ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει με το τώρα ή γενικά; Από τότε που είμαι εδώ εγώ όλοι πήραν τις ευκαιρίες τους. Νομίζω έδωσα την απάντηση που θέλατε. Μαζί μου δεν έπαιξε βασικός ο Ματ; Εσείς ήσασταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση του; Η εικόνα του κάθ’ ενός μου δίνει την ομάδα που θα κατεβάσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Αν εσείς θέλετε να πείτεΤο πρόβλημα δεν είναι ενός παίκτη, είναι γενικό και ομαδικό».

Διαβάστε επίσης: Διάλογος Αυγουστή – Αναστασίου μετά την ένταση: «Κόουτς στην Κύπρο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ