aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνοχλημένοι στην Ομόνοια για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ τη Δευτέρα

Ενοχλημένοι στην Ομόνοια για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ τη Δευτέρα

Έντονα ενοχλημένοι είναι στην Ομόνοια με την ΚΟΠ, για τον τρόπο με τον οποίο καταρτίζει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος τις τελευταίες αγωνιστικές.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η Oμοσπονδία εφαρμόζει την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών, ανάλογα με την ομάδα. Συγκεκριμένα, διαπιστώνουν πως διαφορετικά μεταχειρίστηκε η Ομοσπονδία την ΑΕΚ και διαφορετικά την Ομόνοια, όταν οι δύο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν παρόμοια δεδομένα.

Όταν η Ομόνοια είχε παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη με τον Απόλλωνα, είχε οριστεί ο επόμενος αγώνας της για το πρωτάθλημα το Σάββατο, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Αντίθετα, τώρα που η ΑΕΚ έχει παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη με την Ανόρθωση, η ΚΟΠ όρισε τον επόμενο της αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια την Δευτέρα, έτσι η ομάδα της Λάρνακας θα έχει δύο επιπλέον ημέρες ξεκούρασης.

Όπως πληροφορούμαστε, αυτό το γεγονός, συν κάποια άλλα κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχουν ανεβάσει τους δείκτες της δυσπιστίας και της καχυποψίας της Ομόνοιας, όσον αφορά τις προθέσεις της ίδιας της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ