aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑEνοχλημένοι με Ψευδιώτη στην Ομόνοια!

Eνοχλημένοι με Ψευδιώτη στην Ομόνοια!

Για δύο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν, κάνουν λόγο παράγοντες της Ομόνοιας, στον απόηχο του αγώνα με την Πάφος FC, όπου οι «τριφυλλοφόροι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα (1-2). Στην Ομόνοια, επικαλούνται μία φάση στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο, στις οποίες όπως ισχυρίζονται δεν δόθηκαν καθαρά πέναλτι.

Οι παράγοντες της Ομόνοιας τονίζουν ότι δεν ψάχνουν δικαιολογίες για την ήττα στην Πάφο. Όμως, υπογραμμίζουν ότι άλλο είναι η απόδοση της ομάδας και άλλο η σωστή εφαρμογή των κανονισμών. Αναφέρουν ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό το παιγνίδι, εάν ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης δεν δίσταζε να δώσει τα δύο πέναλτι.

Στην Ομόνοια, για την ώρα δεν επιθυμούν να σηκώσουν δημόσια τους τόνους, όμως δεν θα διστάσουν να το κάνουν στο μέλλον, εάν κριθει σκόπιμο. Όπως μας λέχθηκε, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη στην απόδοση του κάθε διαιτητή, αλλά και στην ειλικρινή πρόθεση του να κάνει μια ακριβοδίκαιη διαιτησία.

Οι ισορροπίες στα παιχνίδια είναι λεπτές και ένα διαιτητικό λάθος είναι ικανό να καθορίσει αποτέλεσμα, σημειώνουν στην Ομόνοια. Για αυτό, όπως μας λέχθηκε, είναι αποφασισμένοι στο μέλλον να διατηρήσουν σκληρή στάση, εάν το κρίνουν σκόπιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ