aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕννιά σημεία από τη Θύρα 9 για τα Gold Members

Εννιά σημεία από τη Θύρα 9 για τα Gold Members

Με ανακοίνωσή της, η Θύρα 9 αναφέρεται στην κίνηση του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας για τα Gold Members (πατήστε εδώ).

Διαβάστε επίσης: Θύρα 9: «Ούτε ένα από τα εισιτήρια της ντροπής»

Aναλυτικά:

“Νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τον πράσινο λαό αφού αναγκαζόμαστε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά τα Gold Members. H συγκεκριμένη κίνηση υπήρξε πρόταση μας στην συνάντηση με το Δ.Σ και τα Συ.Φι όμως η χθεσινή ανακοίνωση από την επίσημη Ομόνοια δεν αναφέρει τις λεπτομέρειες της πρότασης και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα δικαίως ο κόσμος να φωνάζει για προείσπραξη μελλοντικών εσόδων κάτι που η συγκεκριμένη πρόταση εξαρχής μπήκε για να αποτρέψει.

Αναλύουμε την πρόταση σε 9 σημεία:

1. Η πώληση των εισιτήριων διαρκείας όσο αναγκαία και αν είναι αποτελεί προείσπραξη μελλοντικών εσόδων που δεν μπορούν να καλυφθούν.

2. O λαός της Ομόνοιας έχει κουραστεί από λαχνούς και τενέκα και δεν είναι διατεθειμένος να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη χωρίς αντάλλαγμα.

3. Μεγαλύτερο αντάλλαγμα και μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι η συμμετοχή του κάθε Ομονοιάτη στα κέντρα αποφάσεων και στις γενικές συνελεύσεις έτσι ώστε να μπορεί να έχει έλεγχο στο που πάνε τα λεφτά που δίνει αλλά και να μπορεί να εκλέγει τα μελλοντικά συμβούλια.

4. Με τα 1000 ευρώ του ο κάθε Ομονοιάτης μπορεί να διασφαλίσει την θέση του στην γενικές, καταστατικές και εκλογικές συνελεύσεις μέχρι και το 2025 έχοντας πλέον το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου.

5. Ο στόχος για τα Gold members είναι να γίνουν 200-300 καινούργια ή παλιά μέλη αυτό έχοντας υπόψη ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε στην εκστρατεία μελών έχουν εγγραφεί ως καινούργια μέλη του σωματείου αριθμός μεγαλύτερος του στόχου των Gold Members οπόταν οι μελλοντικές διοικήσεις θα συνεχίσουν να παίρνουν από τα μέλη όσα έπαιρναν οι διοικήσεις τόσα χρόνια.

6. Παράλληλα με την εκστρατεία για Gold Members να ξανά ξεκινήσει εκστρατεία μελών έτσι ώστε για κάθε υφιστάμενο μέλος που γίνεται Gold Member να μπορεί να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο μέλος καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα μελλοντικά έσοδα που χάνονται αλλά και διευρύνοντας ακόμα περισσότερο της βάση των μελών του σωματείου.

7. Άμεσα πρέπει ο τρόπος πληρωμής της συνδρομής μέλους να εκσυγχρονιστεί κάνοντας το ευκολότερο για τα μέλη και παράλληλα κτίζοντας ένα σοβαρό μηνιαίο έσοδο για το σωματείο.

8. Η πρόταση σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί λύση των προβλημάτων του σωματείου αλλά μια οικονομική ανάσα έτσι ώστε τον Μάη η ζημιά για το σωματείο να είναι όσο το δυνατό μικρότερη.

9. Όπως γράψαμε πριν λίγες μέρες αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που λειτουργούμε οδεύουμε προς την καταστροφή. Επιβάλλονται μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τα άτομα, την νοοτροπία, τον αντί-επαγγελματισμό και την διαφάνεια για να βγούμε από την κατάσταση που βρισκόμαστε.

Μια ζωή Ομόνοια – Μια ζωή Θύρα 9

Υ.Γ 1 – Η ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας για τα Gold Member: https://www.acomonia.com/…/gold-members-%CE%B3%CE%AF%CE%BD…/

Y.Γ 2 – Απόψε στη Βιοτεχνική Αγλαντζιάς θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ώρα έναρξης: 20:30. Τιμή: €25, με μεζέδες, απεριόριστο Κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική. Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99185458″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ