aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνημερώνονται και περιμένουν τις προθέσεις του πρόεδρου

Ενημερώνονται και περιμένουν τις προθέσεις του πρόεδρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η χθεσινή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου μεταφέρθηκε για σήμερα (16:00). Τα μέλη ενημερώθηκαν χθες το πρωί για την πιο πάνω εξέλιξη, που φέρεται να σχετίζεται με τη σημερινή κάθοδο του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής θα ενημερώσει πρώτα τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ για τις επαφές που έκανε σε Ελλάδα και Γερμανία και ακολούθως θα ενημερωθούν και τα υπόλοιπα μέλη στη συνεδρία.

Πέρα από το κεφάλαιο προγραμματισμός, την ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου θα απασχολήσει και η εκλογική Γενική Συνέλευση. Εκτός απροόπτου τα μέλη θα κληθούν να τοποθετηθούν για την πρόθεσή τους να επαναδιεκδικήσουν ή όχι θέση στη νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 25 Ιουνίου.

Πληροφορίες μας φέρουν τα πλείστα μέλη να δείχνουν διάθεση να διεκδικήσουν επανεκλογή τους. Το βλέμμα στρέφεται στην πρόθεση που θα εκφράσει ο πρόεδρος.

Παρόλο που παρουσιάζεται αρνητικός να συνεχίσει, κάτι που εξέφρασε στο στενό του περιβάλλον, δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση εφόσον δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Γι’ αυτό και ενδέχεται να μην τοποθετηθεί ούτε και σήμερα, αναμένοντας τις εξελίξεις και αναλόγως να πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ