aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνεργοποιεί το plan B

Ενεργοποιεί το plan B

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ενδιαφέρον ομάδων του Βελγίου και κυρίως η προσφορά τους, που φαίνεται να είναι δελεαστική, οδηγούν στο συμπέρασμα πως χάνεται ο νούμερο ένα στόχος του Νίκου Νταμπίζα για την Ομόνοια. Παρόλο που τίποτα δεν είναι δεδομένο, δύσκολα θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο «τριφύλλι».

Ο Νταμπίζας συνεχίζει να το παλεύει, όμως αν ευσταθεί το νούμερο της προσφοράς της Λόκερεν στον 24χρονο επιθετικό, τότε η μάχη είναι άνιση και δύσκολα θα την κερδίσει ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας.

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα φέρουν τη Λόκερεν να έχει συμφωνήσει κιόλας με τον ποδοσφαιριστή και απομένει το «ναι» του Παναθηναϊκού για παραχώρησή του. Γίνεται λόγος πως, ο σύλλογος της Αθήνας θα ζητήσει ένα μικρό ποσό για να επιτρέψει στον Κλωναρίδη να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική ομάδα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι επίσημο, όλα είναι πιθανά. Παρόλο που ο Νταμπίζας πιστεύει στο ταλέντο και στα χαρακτηριστικά του Βέλγο-έλληνα επιθετικού, τα χρήματα που έχει να διαθέσει για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βγαίνουν με τίποτα σε σχέση με τι προσφέρουν οι Βέλγοι.

Από τη στιγμή που οι πιθανότητες να συνεχίσει στην Ομόνοια ο «Κλώνα» περιορίζονται, πληροφορίες φέρουν τον τεχνικό διευθυντή να ενεργοποιεί άμεσα το plan B για την προσθήκη ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή. Πάντοτε είχε στα υπόψη εναλλακτικές λύσεις, ενώ ζήτησε από μάνατζερ κι άλλους ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά του Κλωναρίδη.

Δηλαδή, να είναι γρήγοροι, διεισδυτικοί και σε θέση να καλύψουν όλες τις θέσεις της επίθεσης. Σήμερα ή αύριο το πολύ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Κλωναρίδη και αν κλείσει αρνητικά για την Ομόνοια το συγκεκριμένο κεφάλαιο, τότε ο «Ντάμπι» θα τρέξει για άλλη περίπτωση.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως το ταξίδι του Ελλαδίτη στην Αθήνα πέρα από τον Κλωναρίδη (αλλά και για να δει την οικογένειά του) σχετίζεται και με υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας. Θα επιστρέψει αύριο στην Κύπρο και αναλόγως θα προκύψουν εξελίξεις. Παράλληλα είναι και σε αναμονή απάντησης μέσου ποδοσφαιριστή, που φαίνεται να αγωνίζεται στην Αγγλία. Άλλη μια σημαντική βδομάδα για τον σύλλογο της Λευκωσίας στο κεφάλαιο προγραμματισμός, που ενδέχεται να φέρει εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Όσον αφορά στον Μπαντιμπάνγκα, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο στην προσπάθεια που καταβάλλεται για εξεύρεση ομάδας. Αν δεν γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, τότε δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άλλη επιλογή από το να τερματιστεί η συνεργασία τους και να αποζημιωθεί με τρεις μηνιαίους μισθούς όπως προνοείται βάσει όρου στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ