aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ενδιαφέρον από την Ομόνοια για τον Μπαγιάλα»

«Ενδιαφέρον από την Ομόνοια για τον Μπαγιάλα»

Νέο όνομα ποδοσφαιριστή έρχεται να προστεθεί στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Τούμπαχε-Τερ, ο οποίος θεωρείται έγκυρος δημοσιογράφος και γνωρίζει αρκετά πράγματα από το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Γαλλίας, ο Σιρίλ Μπαγιάλα ενδιαφέρει τους «πράσινους» του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μαχητική ψυχή και αυταπάρνηση αλλά…

Πρόκειται για 22χρονο διεθνή μέσο (παίζει κυρίως ως εξτρέμ) από την Μπουρκινα Φάσο, ο οποίος ανήκει από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι σήμερα στο δυναμικό της γαλλικής Λανς και έχει καταγράψει 30 συμμετοχές και σημείωσε 3 γκολ. Προηγουμένως, τη σεζόν 2016-17, κατέγραψε φουλ συμμετοχές στη Σέριφ Τιράσπολ Μολδαβίας (29 ματς/ 7 γκολ), ενώ τη διετία 2014-16 ήταν στην Αλ Ντακχλέγια Αιγύπτου μετρώντας 45 συμμετοχές και 6 γκολ. Άρχισε την καριέρα του από την Φάσο Γιενένγκα της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο ανικανοποίητος Αναστασίου ξέρει που ήρθε

Για τον Σιρίλ Μπαγιάλα σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Τούμπαχε-Τερ δεν παίζει μόνη η Ομόνοια, καθώς αρέσει και στην Σεν Γκάλεν Ελβετίας, ενώ ενδιαφέρει και ομάδα της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ