aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈνας Ομονοιάτης στη λίστα των 17 της Σίτι του Πελεγκρίνι

Ένας Ομονοιάτης στη λίστα των 17 της Σίτι του Πελεγκρίνι

Αφιέρωμα στους 17 ποδοσφαιριστές που ο Μάνουελ Πελεγκρίνι αγόρασε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Xιλιανός ήταν στον πάγκο των «πολιτών» κάνει η ιστοσελίδα manchestereveningnews.co.uk.

Ο Πελεγκρίνι έκατσε τρεις σεζόν στον πάγκο της Σίτι. Την πρώτη περίοδο την οδήγησε στον τίτλο, τη δεύτερη σεζόν τερμάτισε δεύτερη και την τρίτη στην τέταρτη θέση. Κατά το διάστημα αυτό η Σίτι προχώρησε σε 17 αγορές ποδοσφαιριστών και στο αφιέρωμα καταγράφεται η πορεία όλων αυτών που επέλεξε ο Πελεγκρίνι να πάρει στο Μάντσεστερ. Ανάμεσά τους και σπουδαία ονόματα όπως οι Κάρλος Τέβες, Κόλο Τουρέ, Σάντα Κρουζ, Μαϊκόν και Λέσκοτ.

Και όμως, σε αυτή τη λίστα των 17 ποδοσφαιριστών είναι και ένας που βγάζει το… ψωμί του στην Κύπρο. Πρόκειται για τον Κόστελ Παντίλιμον της Ομόνοιας. Ο Ρουμάνος θηριώδης πορτιέρε το 2012 μέτρησε εφτά συμμετοχές στην Μάντσεστερ Σίτι. Ακολούθως παραχωρήθηκε στη Σάντερλαντ, ακολούθως στην Γουότφορντ και προτού καταλήξει στην Νότιγχαμ Φόρεστ έπαιξε για λίγο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι μετεγγραφικές προτεραιότητες, συνεχίζουν την αναζήτηση

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Ομόνοια ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το τέλος της σεζόν και θα διαφανεί κατά πόσο θα βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος» και την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ