aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈνας... Λούα Λούα στη Σάντερλαντ!

Ένας… Λούα Λούα στη Σάντερλαντ!

Στα τέλη του 2016 η Βέροια ετοιμαζόταν να ρίξει… βόμβα με την απόκτηση του γνωστού μας από το πέρασμα του στην Ομόνοια, Λομανά Λούα Λούα. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε προπονήσεις με τη «βασίλισσα του βορρά», όμως κόπηκε γιατί δεν μπορούσε να χάσει τα περιττά κιλά. Κάποια στιγμή μάλιστα… εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά αργότερα ζητώντας να συνεχίσει το πρόγραμμα του στην Βέροια, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Στα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχασαν τα ίχνη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα κατεχόμενα για υπογραφές ο Λούα Λούα

Κάνοντας άλμα… στο χρόνο φτάνουμε στο σήμερα και τον αδερφό του Λομανά, Καζενγκά, ο οποίος κρατάει ψηλά το όνομα της οικογένειας υπογράφοντας συμβόλαιο με την Σάντερλαντ, μένοντας ελεύθερος από την Μπράιτον! Τώρα για όσους αναρωτιούνται που είναι ο πρώην άσος της Ομόνοιας; Στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα στον Καραβά για λογαριασμό της Γεσίλοβα! Όπως βλέπουμε και στα social media του Λούα Λούα, έχει ξεκινήσει ατομική προετοιμασία για να… τιμήσει τα χρώματα της ομάδας του ψευδοκράτους.

Training ⚽ #merityeşilova #Godincontrol

A post shared by Tresor Lualua (@tresorlualua) on

Psalm23 #luxurylife_men #Godfirst

A post shared by Tresor Lualua (@tresorlualua) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ